Askeland Ur & Smykker

I over 100 år har Askeland solgt ur og smykker til kvalitetsbevisste kunder fra Stavanger, hele Jæren og etter at oljå kom til byen, også til alle verdenshjørner.

Det var Johan Askeland som en vårdag i 1904 åpnet dørene i Søregaden 18 til en butikk med stueur og vekkerur, sylinderur med ekte sølvkasser og kjeder i gull, sølv og nikkel. Siden har vi blitt i nabolaget, og føyd til lag på lag av kunnskap og håndverksmessig erfaring.

I dag står fjerde generasjon Askeland i spissen for driften. Målet vårt er det samme som det alltid har vært: Askeland skal ha bransjens mest kunnskapsrike medarbeidere og landets dyktigste urmakere. Slik kan vi gi deg den beste og tryggeste service.

På bakgrunn av dette har prestisjetunge merker som Rolex, Chopard, Omega, Tag Heuer, Mont Blanc, Tudor, Raymond Weil og Rado valgt å forhandle sine klokker gjennom oss.

I over 100 år har vi stått for kvalitet – før, under og etter kjøpet, og den arven vil vi bære videre. Det er greit å vite når man skal investere i et flott ur eller smykke som skal vare i generasjoner.

 
Løyve for å drive handel adressert Johan Askeland, utstedt av
Borgemesteren i Stavanger 
i 1904.