Verksted

På verkstedet vårt vil vi gjerne yte våre kunder den beste mulige servicen. Vi kan sjekke uret for slitasje og andre tekniske feil. Vi kan smøre uret, polere kassen slik at den skinner like blankt som da den var ny. Vi lager nye deler som måtte trenges til riktig gamle verk. Vi foretar reparasjoner av de fleste kjente urmerker som det er mulig å skaffe deler til! Våre leverandører sitter på store lagre av deler, slik at tilgangen av deler er stor.

Og ønsker du en tilstandsrapport over hva som bør gjøres, og hva dette vil koste, ordner vi også det. Velkommen innom for en klokkeprat på verkstedet i vår butikk i Søregaten i sentrum av Stavanger.

En klokke er en liten maskin som går uavbrutt, og som trenger ettersyn både inn.- og utvendig. Mekaniske ur bør man ha inne til service med 5 års mellomrom. En slik innvendig service består av demontering, rens, smøring og sammensetting, regulering, trykktesting og kontroll. Utvendig blir kasse og lenke rengjort og polert. Poleringen fjerner de fleste riper i lenken slik at uret ditt fremstår som “nytt” igjen. Service på quarts-klokker utføres ved behov.
Vi utføret batteriskift på nær sagt alle typer ur. Ved et batteribytte undersøker vi urverket for fuktighet/rust, og vi kontrollerer pakninger. Har du kjøpt et vanntett ur bør du få trykktestet dette etter batteribyttet. Dette for å forsikre deg om at du fortsatt kan bade/dusje med uret. Det er gummipakninger som holder uret ditt tett. Disse vil over tid begynne å tørke inn, med det resultat at klokken ikke er tett lenger.

Kom gjerne inn og besøk verkstedet i Søregaten.

Kontakt verkstedet:

Mail: tore@askeland.no